Wie zijn wij?

Luxery Toys is begin 2015 tot leven geroepen. Het is een online erotiek winkel voor zowel hem als haar. Luxery Toys biedt een breed assortiment. Op vrijwel alle gebieden met betrekking tot erotiek kan Luxery Toys spannende artikelen leveren. Van condooms en glijmiddel tot sexy lingerie en leuke speeltjes.

Wat Luxery Toys onderscheidt van andere online erotiek zaken is service. U zult nooit van het kastje naar de muur gestuurd word. Indien u per mail contact met ons opneemt zult u binnen 24 uur een antwoord van ons krijgen. Wij bieden onze klanten één aanspreekpunt aan. Dus geen onnodige klantenservice die uw vragen niet kan beantwoorden maar altijd gelijk de juiste persoon die alles voor u kan regelen.

Luxery Toys neemt haar artikelen af bij de groothandel. Zij regelen ook de verzending naar u toe. Zij zullen dit altijd op een discrete manier doen. Dit houdt in dat de pakketjes geen logo's of dergelijke aan de buitenkant vertonen en de buren dus niet kunnen zien wat er in het pakketje zit. Door samen te werken met de groothandel, kan Luxery Toys een uitgebreid assortiment voeren en u de producten tegen leuke prijzen aanbieden met hier en daar een hele leuke aanbieding. En ondanks dat alles, behoudt u toch de korte lijnen met Luxery Toys zelf. 

Luxery Toys staat voor de volgende zaken:

-  Klantvriendelijk
- Service
-  Snelle levering
-  Veilige betaling
-  Discrete levering

Mocht u verder nog vragen hebben, dan willen wij u graag verzoeken om het contactformulier in te vullen en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden. 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over Luxery Toys

De laatste trends op het gebied van erotiek vindt u op Luxerytoys.nl. Luxery Toys is een online webwinkel die meer dan 9000 producten aanbiedt met aangenaam verrassende prijzen. 

Contact

Luxery Toys
Meerkoetstraat 1 
9201SK Drachten
(Geen bezoekadres)
0512 - 358310

Kvk: 62419145
Btw nr: NL200871663B01

info@luxery-toys.nl

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel software